Gå en kurs

Ett av Yrkesföreningen Miljö och hälsa syften är att verka för bra utbildning och fortbildning. Som medlem i Yrkesföreningen Miljö och Hälsa får du möjlighet att delta i många aktiviteter som höjer din kompetens. Du får möjlighet att utöka dit nätverk nationellt och internationellt.

Vi ordnar kurser och seminarier i aktuella frågor i olika områden. Vartannat år hålls kongresser eller Miljö och Hälsadagar. Sedan 1920 har vi arrangerat dessa uppskattade så kallade studiekongresser.

Har du något specialintresse kan du medverka i våra ämnesnätverk med aktiva kontaktforum för tips och råd kollegor emellan.

Yrkesföreningen Miljö och Hälsa är med stöd av medlemmarna aktiv i samhällsdebatten. Vi uppvaktar myndigheter, sitter med i utredningar och arbetsgrupper nationellt och internationellt och svarar på remisser. Tillsammans bidrar vi till ett bättre miljö- och hälsoskydd.

Yrkesföreningens kurser

Yrkesföreningen Miljö och Hälsa anordnar kurser och konferenser i egen regi eller i samarbete med andra. Vårt mål är att de ska ge kompetens och stöd, och vara aktuella, inspirerande och relevanta för dig i din yrkesroll. Du som är medlem i YMH får gå till ett lägre pris, men även icke-medlemmar är välkomna.

Från och med hösten 2012 är Nils Alesund, tidigare Sveriges Kommuner och Landsting, vår kursarrangör. Har du frågor eller önskemål om Yrkesföreningen Miljö och Hälsa kurser, kontakta oss på kurser@ymh.se

Läs mer om våra utbildningar här >>

Annonser

Kommentera gärna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s